menu

Camperplaats Willemsoord Logo 2023 vierkant
Camperplaats Willemsoord Logo 2023 vierkant

Faciliteiten

Faciliteiten Camperplaats Willemsoord

Ontdek het Comfort van Camperplaats Willemsoord

Bij Camperplaats Willemsoord streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam en zorgeloos mogelijk te maken. Of u nu een doorgewinterde camperaar bent of voor het eerst met ons kennismaakt, wij zorgen ervoor dat alle essentiële voorzieningen binnen handbereik zijn. Duik dieper in wat wij te bieden hebben en ontdek hoe wij uw kampeerervaring naar een hoger niveau tillen.

Geniet van ons sanitairgebouw met douches en toiletten, een tappunt voor vers drinkwater en elektroaansluitingen van 10A. Voor uw gemak bieden we faciliteiten voor het lozen van cassettetoiletten en afvalwater. Voor uw veiligheid hebben we een brandblusser en EHBO-koffer bij de receptie, en onze gastvrouw is getraind in EHBO en (kinder)reanimatie.

Hondenliefhebbers waarderen ons speciale uitlaatveldje, hoewel we vragen dat honden aangelijnd blijven.

Let wel, open vuur en barbecue zijn niet toegestaan.

Aankomst en Vertrek

Bij aankomst nodigen wij u uit zich te melden bij onze receptie. Mocht u niemand aantreffen, wees gerust: via telefoonnummer
06 - 4224 5424 zijn we tussen 9.00 uur en 21.00 uur voor u bereikbaar. Omdat wij geloven in de spontaniteit en vrijheid van het kamperen, bieden we geen reserveringen aan. Echter, met een simpel telefoontje vooraf, lichten wij u graag in over onze beschikbaarheid. Tot slot, op de dag van uw vertrek, vragen wij uw plek voor 13.00 uur uit te checken, zodat we andere avonturiers eveneens een warm welkom kunnen bieden. Geniet van elk moment bij Camperplaats Willemsoord, en mocht u vragen hebben, wij staan altijd voor u klaar!

Faciliteiten Camperplaats Willemsoord

Beweeg met uw muis over de afbeeldingen of klik er op voor een korte toelichting.

Camperplaats Willemsoord Stroom 10A
Stroom
Camperplaats Willemsoord Loospunt1x
Loospunt
Camperplaats Willemsoord Toilet1x
Sanitair
Camperplaats Willemsoord Waterpunt1x
Drinkwater
Camperplaats Willemsoord Gratis WiFi1x
Gratis WiFi
Camperplaats Willemsoord Hondenuitlaatveld1x
Uitlaatveld
Camperplaats Willemsoord Open Vuur Verboden1x
Open vuur verboden
Camperplaats Willemsoord EHBO1x
First Aid
Camperplaats Willemsoord AED1x
AED
Camperplaats Willemsoord Brandblusser1x
Brandblusser
Camperplaats Willemsoord Receptie1x
Receptie
Camperplaats Willemsoord Buitenverlichting1x
Verlicht terrein
Camperplaats Willemsoord Afvalcontainer1x
Afvalcontainer

Voorzieningen voor Veiligheid in de Receptie

Veiligheid staat bij ons voorop. Aan de muur van de receptie treft u essentiële veiligheidsvoorzieningen aan: een brandblusser, een AED-apparaat en een uitgebreide EHBO-koffer. Deze hulpmiddelen zijn direct binnen handbereik, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Daarnaast kunt u gerust zijn in de wetenschap dat onze gastvrouw niet alleen uw welzijn in het oog houdt, maar ook beschikt over een officieel EHBO-diploma van het Oranje Kruis. Uw veiligheid en welzijn zijn bij ons in bekwame handen.

Belangrijke adressen en telefoonnummers

112

Bel 112 wanneer er sprake is van acute situaties die onmiddellijke aandacht vereisen. Dit kan zijn bij medische noodsituaties, wanneer er brand uitbreekt, of als u getuige bent van een misdrijf. Het alarmnummer is er om snel hulp te bieden in kritieke omstandigheden.

Licht nadat u de hulpdiensten ingeschakeld heeft de eigenaren in.

Politie - Geen Spoed

Bij situaties waarbij geen direct gevaar is maar u wel de politie nodig heeft, belt u 0900-8844. Dit nummer is bestemd voor alle niet-spoedeisende vragen of meldingen. Denk aan het melden van overlast, verdachte situaties zonder acuut gevaar, of wanneer u informatie wilt delen.

Huisartsen Praktijk Tuk

Hummelingen 2A

8334 MS Tuk

0521 – 512 261

Tandarts Praktijk Tuk

Tukseweg 170

8334 RW Tuk

0521 – 512 326

Huisartsenpost Meppel

Reggersweg 2

7943 KC Meppel

0900 – 112 0 112

Dierenarts Anicura Woldberg

Kaasweg 2

8334 NT Tuk

0521 – 514 848

Een Langdurig Verblijf bij Camperplaats Willemsoord ?

Hoewel we normaal gesproken geen reserveringen aannemen, begrijpen we dat een langer verblijf soms wat extra planning vergt.

Bent u geïnteresseerd in een uitgebreidere periode van rust en ontspanning bij ons? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op voor gedetailleerde informatie, beschikbaarheid en tarieven. Uiteraard kunt u ook via het contactformulier op deze website uw interesse kenbaar maken.

We staan altijd klaar om uw verblijf bij Camperplaats Willemsoord zo aangenaam mogelijk te maken!