menu

Camperplaats Willemsoord Logo 2023 vierkant
Camperplaats Willemsoord Logo 2023 vierkant

Onze Huisregels

Huisregels Camperplaats Willemsoord

Hartelijk Welkom op Camperplaats Willemsoord

Het is ons een waar genoegen om u te mogen verwelkomen op onze prachtige locatie. Wij hebben alles in het werk gesteld om ervoor te zorgen dat u zich hier thuis voelt en optimaal kunt genieten van uw verblijf.

Omdat we het welzijn en comfort van al onze gasten hoog in het vaandel hebben staan, hebben we enkele belangrijke huisregels samengesteld. Deze regels helpen om een plezierige omgeving voor iedereen te waarborgen. We verzoeken u vriendelijk om deze richtlijnen tijdens uw verblijf te respecteren. 

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking en geniet van uw tijd bij ons!

Aankomst en Vertrek

Bij aankomst nodigen wij u uit zich te melden bij onze receptie. Mocht u niemand aantreffen, wees gerust: via telefoonnummer
06 - 4224 5424 zijn we tussen 9.00 uur en 21.00 uur voor u bereikbaar. Omdat wij geloven in de spontaniteit en vrijheid van het kamperen, bieden we geen reserveringen aan. Echter, met een simpel telefoontje vooraf, lichten wij u graag in over onze beschikbaarheid. Tot slot, op de dag van uw vertrek, vragen wij uw plek voor 13.00 uur uit te checken, zodat we andere avonturiers eveneens een warm welkom kunnen bieden. Geniet van elk moment bij Camperplaats Willemsoord, en mocht u vragen hebben, wij staan altijd voor u klaar!

Huisregels Camperplaats Willemsoord

Welkom op Camperplaats Willemsoord! We zijn verheugd u hier te mogen ontvangen en hopen dat u geniet van uw verblijf. Om te zorgen dat iedereen een prettige tijd heeft, hebben we enkele huisregels opgesteld. We vragen u vriendelijk deze te respecteren.

Aankomst en Vertrek

Bij uw aankomst nodigen we u uit om zich eerst te melden bij onze receptie. Mocht u bij aankomst niemand treffen, wees dan gerust. We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur op nummer 06 – 4224 5424. Ook al reserveren we in principe niet, een telefoontje kan u wel informeren over de huidige beschikbaarheid van plekken. We vragen u vriendelijk om op de dag van vertrek uw plek vóór 13.00 uur vrij te maken, zodat nieuwe gasten ook een fijne plek kunnen vinden.

Uw Camperplek

Behandel uw standplaats met zorg. Laat deze netjes achter en deponeer uw afval in de daarvoor bestemde container die naast de receptie staat. We stellen het zeer op prijs als u de natuurlijke omgeving en onze faciliteiten respecteert door ze schoon en netjes te houden.

Rust en Respect

We begrijpen dat vakantie een tijd is om te ontspannen en te genieten. Zachte muziek of een gesprek bij uw camper is prima, maar houd altijd rekening met uw buren. Tussen 22.00 en 8.00 uur vragen we u de rust op de camping te bewaren. Dit helpt iedereen om van een goede nachtrust te genieten.

Veiligheid

Voor de veiligheid van u en uw medekampeerders zijn open vuur, BBQ’s en vuurkorven niet toegestaan op het terrein. In geval van nood vindt u een brandblusser en EHBO-koffer bij de receptie. Onze gastvrouw is bovendien getraind in EHBO en reanimatie en staat voor u klaar mocht dat nodig zijn.

Sanitaire Voorzieningen

Ons sanitairgebouw biedt moderne faciliteiten voor uw comfort. Roken is hier niet toegestaan. We vragen u ook om geen producten zoals maandverband, tampons of schoonmaakdoekjes door het toilet te spoelen om verstoppingen te voorkomen.

Huisdieren

Honden zijn welkom, maar we vragen u ze aan de lijn te houden en gebruik te maken van het hondenuitlaatveldje. Zorg ervoor dat u eventuele uitwerpselen van uw huisdier opruimt.

Aansprakelijkheid

Uw verblijf op Camperplaats Willemsoord is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade, diefstal of vernieling van uw eigendommen.

We danken u hartelijk voor uw begrip en medewerking en wensen u een heerlijk verblijf toe op Camperplaats Willemsoord!

Feedback en Suggesties

Uw ervaring bij Camperplaats Willemsoord is voor ons van groot belang. Mocht u tijdens uw verblijf opmerkingen, verbeterpunten of klachten hebben, dan horen wij dat graag.

Door uw feedback kunnen wij onze dienstverlening blijven verbeteren en zorgen voor een nog aangenamer verblijf voor al onze gasten. We streven ernaar om eventuele klachten zo snel mogelijk te behandelen.

Door uw eerlijke feedback kunnen we onszelf blijven verbeteren. We waarderen uw openheid enorm. Schroom dus niet om uw gedachten en ervaringen met ons te delen.

Samen maken we Camperplaats Willemsoord nog beter!

Voorzieningen voor Veiligheid in de Receptie

Veiligheid staat bij ons voorop. Aan de muur van de receptie treft u essentiële veiligheidsvoorzieningen aan: een brandblusser, een AED-apparaat en een uitgebreide EHBO-koffer. Deze hulpmiddelen zijn direct binnen handbereik, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Daarnaast kunt u gerust zijn in de wetenschap dat onze gastvrouw niet alleen uw welzijn in het oog houdt, maar ook beschikt over een officieel EHBO-diploma van het Oranje Kruis. Uw veiligheid en welzijn zijn bij ons in bekwame handen.

Belangrijke adressen en telefoonnummers

112

Bel 112 wanneer er sprake is van acute situaties die onmiddellijke aandacht vereisen. Dit kan zijn bij medische noodsituaties, wanneer er brand uitbreekt, of als u getuige bent van een misdrijf. Het alarmnummer is er om snel hulp te bieden in kritieke omstandigheden.

Licht nadat u de hulpdiensten ingeschakeld heeft de eigenaren in.

Politie - Geen Spoed

Bij situaties waarbij geen direct gevaar is maar u wel de politie nodig heeft, belt u 0900-8844. Dit nummer is bestemd voor alle niet-spoedeisende vragen of meldingen. Denk aan het melden van overlast, verdachte situaties zonder acuut gevaar, of wanneer u informatie wilt delen.

Huisartsen Praktijk Tuk

Hummelingen 2A

8334 MS Tuk

0521 – 512 261

Tandarts Praktijk Tuk

Tukseweg 170

8334 RW Tuk

0521 – 512 326

Huisartsenpost Meppel

Reggersweg 2

7943 KC Meppel

0900 – 112 0 112

Dierenarts Anicura Woldberg

Kaasweg 2

8334 NT Tuk

0521 – 514 848